Villa Vulcanus

A Villa Vulcanus 1900-ban épült vadászvillaként, jelenlegi tulajdonosa 4 év alatt restaurálta és modernizálta. vendegekA helyi építési hagyományok szerint a villát bazaltból építették, és az anyag a jelenlegi enteriőr kialakításában is hangsúlyos szerepet kapott. A dizájnban a modern stílus ötvöződik a századforduló hagyományával: üveg, beton, bazaltkövek és százéves tölgygerendák találkozásának lehetünk szemtanúi. A háromszintes villa a badacsonyi hegyoldalból néz a Balatonra, 2 hektár szőlő veszi körül, és biokertészet tartozik hozzá. A földszinten borbár, zeneszoba, szabadtéri látványkonyha és teraszok találhatóak, melyekről kilátás nyílik a medencére, a szőlőre, a Balatonra és a fonyódi dombokra.

A borbár és az étlap kínálatában a magyar borok dominálnak, de megjelennek neptancos-par-es-egy-pohar-borprémium külföldi tételek is. A fehérborok között kiváló helyi borászok boraival reprezentáljuk a legfontosabb helyi fajtákat, az ottonel muskotályt, a kéknyelűt, a szürkebarátot, a rajnai és olaszrizlinget. A nyári melegben fontos szerepet kapnak a minőségi badacsonyi fröccs, a gyöngyöző és habzóborok, a frissítő koktélvariációk és a csúcskategóriás Champagne.

A Villa Vulcanus egész évben rendezvények helyszínéül szolgál. A villában kerül sor a BorCode által szervezett gourmet és bortanfolyamok, „winess” hétvégék, csapatépítő és szervezetfejlesztő élményprogramok, családi és baráti napok lebonyolítására. A szervezett programokon kívül, a borbár és a látványkonyha egész évben várja feltöltődni vágyó igényes vendégeit.

Elérhetőség

Cím: 8258 Badacsonytomaj, Római út 165.
Mobil: +36 30/ 660-0010