Németh Pince-Apartman

Badacsonyban, csendes környezetben, igényesen berendezett, fürdőszobás apartmanokkal várjuk vendégeinket. Kétágyas, fürdőszobás apartmanok, felszerelt konyhával, barátságos étkezővel, a kertben napozási, grillezési lehetőséggel és zárt parkolóval.

szallas-nemeth-pince-apartman-pinceA Németh Pince a badacsonyi borvidéken, mintegy két hektár szőlőterületen gazdálkodik. A családban a szőlőtermesztésnek és a bortermelésnek nemzedékekre visszanyúló hagyományai vannak. Kínálatunkban megtalálhatók a tradicionális magyar fajták (kéknyelű, a budai zöld, a rózsakő, a juhfark), valamint néhány világfajta (a szürkebarát, az ottonel muskotály, az olaszrizling és a rajnai rizling).

A pince fő büszkeségei a késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi jégbor. Boraink a helyi – és országos borversenyeken egyaránt szépen szerepelnek, családunk kétszer nyerte el a „Balatoni Borok Mestere” címet.

szallas-nemeth-pince-apartman-udvarA pince teljes egészében családi keretek közt működik. A szőlőt István és Attila művelik, valamint a borok előállítását, kezelését is ők végzik. Attila édesanyja, Erika a laboros, felesége, Éva pedig az üvegeket festi, mivel a borokat kézzel festett palackokban értékesítjük. Az értékesítést és a marketingtevékenységet is Attila végzi.

Felszereltség

szallas-nemeth-pince-apartman-agyKonyha: felszerelt konyha, barátságos étkezővel.
Extra Szolgáltatás: a kertben napozási, grillezési lehetőség és zárt parkoló.
Típus: Magánszállás.
Ellátás típusa: Ellátás nélkül.
Fekvés: Központi fekvésű, Nyugodt környezetben, Vidéken.
Egyéb jellegzetességek: Családbarát, családok fogadására kialakított, Kutyákat nem fogad, Szőlős / gyümölcsös gazdaság, Kerékpárosokat fogad, Motorosokat fogad.
szallas-nemeth-pince-apartman-etkezoFizetési módok: Készpénz.
Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: Kert, Borozó, Parkolás zárt udvarban, SAT TV a szobában, Reggeliző terem.
Szórakozás, szabadidő és sportajánlatok: Grillezési lehetőség.
Egyéb szolgáltatások: Német nyelvismeret, Magyar nyelvismeret, A szállásadó a házban lakik, Konyhafelszerelés, ágynemű biztosított, Televízió, Hűtőszekrény, Műholdas -TV.

Kétágyas szobák száma: 3 db

Parkolóhelyek: 2 db

Elérhetőség

Cím: 8261 Badacsony, Római út 135.
Tel.: +36 87/ 431-274
Mobil: +36 20/ 944-9931; +36 20/ 992-0897