Panoráma Vendégház

Házunknak különálló nappalija, bárja , saját fürdőmedencéje, napozóágyas teraszai, kilátója, és saját ború és pálinkájú borospincéje is a vendégek rendelkezésére áll. Szabad tűzön sütési, valamint főzési lehetőségek is adottak vendégeink részére.

szallas-panorama-vendeghaz-epulet-szembolA vendégházban három külön bejáratú apartman,kis előkerttel,és egy önálló,kertes apartmanház áll vendégeink rendelkezésére, háló- és nappali szobával, zuhanyzó-, mosdó, WC-vel. A privát parkoló az apartmanok előtt van. A reggelit a vendégház közös nappalijában tálaljuk. Házunknak különálló nappalija, saját fürdőmedencéje,napozóterasza,kilátója bárja és nem utolsó sorban borpincéje is a vendégek rendelkezésére áll. Szabad tűzön történő sütési, valamint külön főzési lehetőségek is adottak vendégeink részére a hangulatos környezetben. Emberbarát kutya hozható, előzetes egyeztetés után.

Felszereltség

szallas-panorama-vendeghaz-medenceElhelyezkedés: A “PANORÁMA” Vendégház a Balaton északi partján a nagy múltú badacsonyi szőlőhegyen, 150 méter magasan, a Balatontól és a faluközponttól sétálva, 10 percnyi járásra épült.
Konyha: külön főzési lehetőségek is adottak vendégeink részére.
Extra Szolgáltatás: parkoló az apartmanok előtt A reggelit a vendégház közös nappalijában tálaljuk.
Típus: Önálló nyaralóház.
Ellátás: Reggeli kívánságra.
Ellátás típusa: Reggeli.
Fekvés: Település szélén, Nyugodt környezetben, Erdő közelében, Vidéken, Domboldalon.
szallas-panorama-vendeghaz-legi-fotoEgyéb jellegzetességek: Családbarát, családok fogadására kialakított, Szőlős / gyümölcsös gazdaság, Kerékpárosokat fogad, Motorosokat fogad, Gyermekkedvezmények.
Fizetési módok: Készpénz.
Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: Kert, Napozó pázsit, Fűtés, Nyitott parkoló, Helyiség dohányzók számára, Nem dohányzók számára helyiség, Televízió a közös helyiségekben, Reggeliző terem.
Szórakozás, szabadidő és sportajánlatok: Grillezési lehetőség.

Apartmanok száma: 4 db
Összes ágyak száma az apartmanokban: 16 db

Parkolóhelyek: 4 db

Elérhetőség

Cím: 8261 Badacsony, Kossuth u. 40.
Tel.: +36 1/ 283-0215
Mobil: +36 70/ 224-1624