Várnai Pálné

Ha szeretnél egy jót nyaralni a Balatonon, térj be hozzánk mert olcsón kiváló szállást tudunk biztosítani. Számtalan lehetőségük van a lakóknak. szallas-haz-az-arnyas-fak-alatt-szobaRendszeres programok vannak állnak vendégeink rendelkezésére, a badacsonyi borvidék felejthetetlen élményeket nyújt, kiváló minőségű borokat lehet kapni, számtalan jobbnál jobb vendéglátó hely található a centrumban. Kimondottan kedvező a szálláshely helyzete, mivel 10 perc gyalogútra van a központtól, viszont nem hallatszik ide a benti programok zaja, így vendégeink nyugodtan pihenhetnek kedvükre. A ház Badacsony egyetlen ősparkjában található. A vendégek a külön bejáratú emeletet használhatják. Két szobához balkon is tartozik. Badacsony központjában, közel a strandhoz.

Felszereltség

Elhelyezkedés: Badacsony központjába, közel a strandhoz.
Konyha: Konyha használat.
szallas-haz-az-arnyas-fak-alatt-teraszExtra Szolgáltatás: A kertben zárt parkoló.
Típus: Magánszállás.
Ellátás: Tradicionális konyha.
Ellátás típusa: Ellátás nélkül.
Fekvés: Központi fekvésű, Vidéken.
Egyéb jellegzetességek: Családbarát, családok fogadására kialakított, Kutyákat nem fogad, Kerékpárosokat fogad, Motorosokat fogad.
Fizetési módok: Készpénz
Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: Park, Kert, őrzött parkoló, Televízió a közös helyiségekben, Reggeliző terem, Ebédlő.
Szórakozás, szabadidő és sportajánlatok: Grillezési lehetőség.

Kétágyas szobák száma: 2 db
Háromágyas szobák száma: 1 db
Négyágyas szobák száma: 1 db

Parkolóhelyek: 3 db

Elérhetőség

Cím: 8261 Badacsony, Park u. 68.
Tel.: +36 87/ 431-647