Borbarátok Vendéglő Panzió & Borház

etterem1988-ban fektette le a Nagy család az ősi birtokon a Borbarátok alapkövét. A telket még Fata István dédnagyapánk vette, amikor Badacsonytomajra költözött. 1989-ben fogadtuk első vendégeinket a mai épület pincéjében megnyíló hangulatos vendéglőben. Az azóta eltelt időszakban sok minden történt. Felépült a Borbarátok Panzió, bővült a vendéglő, kialakult a kerthelyiség, fejlesztettük a borászatot, újjá varázsoltuk a badacsonyi Neptun Szállót.

A Borbarátok Vendéglőben három szinten (galéria, földszint, pince-helyiség) várjuk a magyaros konyha, hal- és vadétkek kedvelőit. Bort szerető vendégeink “Fata” családi pincészetünk folyóborait kóstolhatják, köztük specialitásunkat, az “Ürmöst”. Jó időben kerthelyiségünk nádfedeles asztalaihoz invitáljuk a romantikus vacsorára, bőséges teraszlakomára, kellemes kikapcsolódásra vágyókat, egyszóval mindenkit.
Igyekszünk vendéglátásunkat tökéletesíteni – aminek soha sincs vége – , egy jó munkaközösséget létrehozni és Badacsony jó hírét öregbíteni.

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket! Nagy Család

Szolgáltatások: panzió; étterem, vendéglő, zene, rendezvény szervezés, hidegtálrendelés; borkóstoltatás borkorcsolyával, hidegtállal, meleg étellel, zenés programmal; borvásárlás, kóstolással, díszcsomagolás, házhoz szállítás; programszervezés.

Nyitva tartás: Március 14 – Január 03. Egyéb időszakban előzetes bejelentkezés alapján

Férőhelyek

Szállás: 22 fő (11 db 2 ágyas szoba)
Étterem: 80 fő,
Borpince: 70 fő

Elérhetőség

Cím: 8258 Badacsonytomaj, Római út 88.
Tel.: +36 87/ 471-000
Fax: +36 87/ 471-597
Mobil: +36 30/ 467-3089