BALATON BALLOONING

Badacsony- Értékesítési segédlet – hőlégballonozás. A szolgáltatásról: Május 1. és Szeptember 30. között heti 2-4 alkalommal Kelet-Európában  egyedülállóan nagy, 18 személyes hőlégballonnal szállítunk utasokat, hévízi indulással. A sétarepüléseket este szervezzük, késő délután indulunk, napnyugta előtt landolunk. Hévíz 30 km-es körzetében a foglaláskor balaton-ballooning-felszallasegyeztetett időre házhoz megyünk az utasért. Badacsony esetében a Tourinform irodánál találkozunk. Az utasokat odavisszük a starthelyre, ami a Dobogómajor Hotel mellett van. Ott megnézhetik illetve részt vehetnek a ballon felállításában, majd biztonsági oktatás következik magyar, német, angol nyelven (oroszul írásos anyag van). Ezt követi a kb . 1 órás repülés, 1000-1500 m magasságig megyünk fel. A repült távolságot és irányt a szél határozza meg. Landoláskor a földi személyzet várja a ballont, jégbe hűtött pezsgőt szolgálunk fel üvegpohárban, ( ásványvíz is van), vidám ceremónia keretében oklevelet kapnak az Utasok. Következik a ballon összecsomagolása, majd transzfer a találkozópontra. Az egész program 3-4 óra hosszú.

Ki jöhet?

6 évesnél idősebb utasokat vállalunk csak. Felső korhatár nincs. Nem extrém sport,de figyelembe kell venni, hogy a kosárban 1 órát kell állni. Súlyosan mozgáskorlátozott személyeknek nem javasoljuk. Kerekesszékes utast sajnos nem tudunk vinni.

Hogy történik a foglalás?

balaton-ballooning-menet-kozbenKérjük, hívja a +36  83/ 531-034 telefonszámot ( nonstop).  A foglaláshoz szükség van legalább 1 utas nevére, utasok számára, szállás címére és a szobaszámukra. Továbbá ha van mobilszám, azt is kérjük. A foglalás visszaigazolása és a találkozás időpontjának megadása azonnal megtörténik telefonon.

Mennyibe kerül?

Felnőttnek: 149 Eur/ fő
Gyermeknek: 6-12 év között 100 Eur/fő.
Forintban: 38.000 Ft / 26.000 Ft.

Hogyan fizet az utas? Az utas a landolást követően fizet készpénzzel, üdülési csekkel vagy hitelkártyával ( csak Visa és Mastercard). Üdülési csekkes fizetési módot kérjük előre jelezni !

Biztonságos?

balaton-ballooning-logoA hőlégballon statisztikailag a legbiztonságosabb légijármű. Technikai felszereltségünk ( Cameron ballon, Landrover és Mercedes járművek), 23 éves tapasztalattal rendelkező pilótánk , szakképzett személyzetünk , hatósági hátterünk és 15 millió eurós biztosításunk a garancia. Csak megfelelő időjárási körülmények között repülünk.

Mi van, ha töröljük a repülést?

Törlés esetén az utasnak új időpontot ajánlunk fel. Ha nem tudja azt elfogadni, az esetlegesen befizetett előleg visszajár Neki. Ha az utas indulást megelőző 24 órán belül törli a foglalását, az előleg nem téríthető vissza, sőt a teljes összeggel kiterheljük.

Elérhetőség

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Pipacs u.13.
Tel.: +36 83/ 531-034