Badacsony Régiós buszjárat

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében 2013-ban is újra útjára indul az a turista buszjárat, amelynek igénybevételével fáradtság nélkül, kényelmesen járhatják végig a vendégek a régió nevezetességeit, borospincéit!

A Régiós buszjárat a következő napokon közlekedik

Előszezon

Szombat és Vasárnapi napokon: Május 4-5.; 18-19.;  Június 8-9.;  Július 6-7.
regios-buszjarat-buszCsak szombaton: Június 15.; 22.; 29.; Július 13.
Főszezonban: Július 19- Augusztus 25.között minden nap 5 járat.
Utószezonban: csak szombaton az alábbi időpontban: Augusztus 31.; Szeptember 7.

Ehhez az utazáshoz Ranolder püspök egykori idézetével invitáljuk. “… s ez a hely, ahol állunk a világ leggyönyörűbb vidéke. … egykor az idegen nemzetek utazói ezren és százezren jönnek ide majd, hogy amikor már minden szépet láttak, minden szépséget itt együtt lássanak.”

A Badacsony Régió Buszjáratával biztosítjuk Önnek, hogy „minden szépséget itt együtt lássanak.” Valóban a világ egyik legszebb táját járhatja be. Élvezheti a táj szépségét, nem kell a vezetésre koncentrálnia és közben megismerheti a környék értékeit 7 településen keresztül, közel 50 km. hosszú útvonalon.

Az ajánlott útvonalat bejárhatja egyszerre, vagy megszakíthatja, majd tovább utazhat a következő állomásig, amely felkeltette érdeklődését.regios-buszjarat Felkeresheti a Badacsony Régió kiváló borászatait, pincéit, vendéglátóhelyeit, meglátogathatja nevezetességeit, látnivalóit. A menetrend biztosítja Önnek, hogy a kiválasztott állomásnál, közel két órát eltöltsön, mert a busz két óra múlva ott van, és Ön tovább utazhat egy következő megállóig ahol újabb élmény várja. A buszon hostess fogadja és kalauzolja a vendégeket, aki bemutatja a települések nevezetességeit, az aktuális rendezvényeket és a megállókhoz kapcsolódó szolgáltatók kínálatát. A Régiós buszjáratot „helyi járatként” is igénybe vehetik az itt élők és itt nyaralók a szakaszjeggyel, amely kerékpárjegyként is funkciónál. A vonaljegy egyik településtől a következő településig való utazásra alkalmas.

Várjuk Önt Badacsony régióban! Fedezze fel a régió értékeit!