Hotel Neptun

A Badacsony hegy lábánál, közvetlenül Magyarország első aktív-bor-wellness szállodája, a Hotel Bonvino mellett található a Hotel Neptun***. SONY DSCA 16 szobás családias hangulatú hotel, tágas, felújított, saját fürdőszobával és tv-vel felszerelt szobáiban családok is kényelmesen elférnek. A szálloda hangulatos Hárskert étterme a hagyományos magyar konyha jegyében kínál ízletes falatokat. Ősszel Badacsonyban és környékén számtalan szüreti program, borkóstolók, pincetúrák és fesztivál várja az ide látogatókat.Saját kerékpárjuk és gépkocsijuk is biztonságban lesz a hotel zárt parkolójában.

A Hotel Neptun neves múlttal dicsekedhet. Badacsony első három panziójának egyike. Látogatói már a múlt század elején megpihentek vastag falai között. Az öreg, lepusztult épületet 1999-ben újítottuk fel, igyekezvén újjávarázsolni hajdani formáját. Reggeli, fél és teljes panzió igényelhető. Étkezés a “Hárskert Étterem”-ben vagy az 1300 m-re levő Borbarátok Étteremben.

Felszereltség

szallas-hotel-neptun-vendegekElhelyezkedés: Badacsony központjában.
Konyha: reggeli, félpanzió, teljes panzió.
Típus: Hotel.
Ellátás: Büfé reggeli.
Ellátás típusa: Reggeli, Félpanzió, Teljes ellátás.
Fekvés: Központi fekvésű, Nyugodt környezetben, Vidéken.
Egyéb jellegzetességek: Családbarát, családok fogadására kialakított, Kutyákat nem fogad, Buszokat is fogad, Kerékpárosokat fogad, Motorosokat fogad.
szallas-hotel-neptun-franciaagyFizetési módok: Készpénz.
Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: Rendezvények lebonyolítása, étkezési lehetőség, étterem, Információs anyagok, Fűtés, Nyitott parkoló, őrzött parkoló, Nem dohányzók számára helyiség, SAT-TV a szobában, Ebédlő.
Szórakozás, szabadidő és sportajánlatok: Zenés estek, Túrák idegenvezetéssel.
Egyéb szolgáltatások: Német nyelvismeret, Angol nyelvismeret, Magyar nyelvismeret, étkezési lehetőség, Fűthető, ágynemű biztosított, Televízió.
SONY DSCKategória: étterem.
Ételek: Diétás ételek, Vegetáriánus konyha, Reformkonyha, Menüválasztási lehetőség, Salátabár.
Árszínvonal: átlagos.
Konyha jellege: Magyar, Nemzetközi, Hazai ízek.
Üzlet specialitása: Magyaros ételek, Halászlé, Szárnyas ételek, Halételek, Vadételek, Különleges borfajták.
Étlap nyelve: Magyar, Angol, Német.
Egyéb szolgáltatások: Nyitott kerthelyiség, Rendezvények lebonyolítása.
Kiemelt célcsoportok: üzletemberek számára, Szervezett csoport, Szervezett diákcsoport, Ifjúsági, Senior, Család, Saját parkoló.

Kétágyas szobák száma: 16 db

Parkolóhelyek: 12 db

Elérhetőség

Cím: 8261 Badacsony, Római út 170.
Tel.: +36 87/ 431-293
Fax: +36 87/ 471-597
Mobil: +36 30/ 467-3089