Skizobor

A név: ami arra a szinte már meghasonlott állapotra utal, amit a világban létező ellentmondások okoznak bennünk. Amikor a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang látszólag felbomlik, és úgy érezzük, választanunk kell.

Bor és borászat

vendegekAmiben nehéz meghozni a kiegyensúlyozott döntést. Iparszerű bortermelés vagy daccal és büszkeséggel művelt, évszázados kicsiny dűlők? Modern technológia vagy a hagyományos „apáink is így csinálták” szellem? A világ borvidékein bizonyított szőlőfajták vagy a mi Kárpát-medencei szőlőfajtáink? Globalizált élet vagy a vidéki életforma és magyar lelki alkat? Egymás ellenében ható fogalmak ezek. Szerintünk nem, mert külön-külön és egyszerre is igazak.
Skizo: Egyénisége van. Több is.

SKIZO Primőr Válogatás

borok-szines-cimkevelA Skizo Primőr Válogatásban szereplő boraink a munkahelyünket jelentő borászati üzembe érkező szőlőfajták szelekciójával készülnek. A borkészítés során kihasználjuk az üzemben az elmúlt évek alatt megvalósult fejlesztésekből adódó lehetőségeket.

SKIZO Prémium Válogatás

A Skizo Prémium Válogatás tagjai a kóstoló termünk alatt található pincében, kis tételben készülnek. Előállításuk során az egyszerűségre törekszünk, ezért ezeken a borokon csak a legszükségesebbnek ítélt borászati beavatkozásokat végezzük el, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen.

Borház Badacsonytördemicen

borok-cimkevel2012. Július 6-án megnyílt a SKIZO kóstolóterem. Szeretettel várunk mindenkit.
2012. Július 1.-től primőr boraink a Bortársaság kínálatában is megtalálhatóak. A prémium válogatás tagjai továbbra is csak kóstolótermünkben és a web shopunkban vásárolhatóak meg.

Borkóstolás “egy pohár áráért”. Kis tételben készített boraink érlelő pincéje felett alakítottuk ki kóstoló termünket, ahol látogatóinknak személyenként 500 Ft-ért ajánlunk – a palackozott boraink teljes kínálatát bemutató – kóstolási lehetőséget. 1 karton (6 palack) vásárlása esetén a kóstoló ingyenes.

Nyitva tartás

  • Május 1-től – Szeptember 30-ig.
  • Hétfő: Szünnap
  • Kedd – Szombat: 12:00 – 20:00
  • Vasárnap: 14:00 – 20:00
  • Október 1-től – Április 30-ig Bejelentkezés alapján, az elérhetőségeink valamelyikén előzetesen egyeztetett időpontban várjuk szeretettel látogatóinkat.

Elérhetőség

Cím: 8263 Badacsonytördemic, Szent István u. 24.
Tel./Fax: +36 87/ 433-289
Mobil: +36 30/ 520-1748